Underhållstekniker till vår produktionsenhet i Mullsjö

Underhållstekniker till vår produktionsenhet i Mullsjö

-

 

Befattningsbeskrivning

Som Underhållstekniker kommer du praktiskt hantera mekaniskt underhåll i både produktionsanläggning och fastighet.

I dina arbetsuppgifter ingår det att aktivt arbeta med underhållsplanen som innefattar; planera, genomföra, följa upp och dokumentera förebyggande underhåll av maskinparken och fastighet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som Underhållstekniker är att felsöka, utreda, lösa och dokumentera driftsproblem samt stötta maskinoperatörer i deras arbete att underhålla maskinerna. Vidare kommer du vara med och ansvara för installation av nya maskiner, arbetsstationer och utrusning, delta i dagliga förbättringsarbete och ha kontakt med våra maskinleverantörers serviceorganisationer.

Dina kvalifikationer 

  • Teknisk gymnasieutbildning 
  • Flerårig erfarenhet av att arbeta med maskinteknisk service och underhåll 
  • Meriterande med kompetens inom hydraulik, pneumatik och plc / automation
  • Du pratar och skriver obehindrat i både svenska och engelska
  • B körkort

Som person har du lätt för att kommunicera med andra och är självgående i ditt arbete. Du är initiativrik och trivs med att ta ansvar för dina uppgifter. 

Om du är en framåt och lösningsorienterad person, så har du de rätta förutsättningarna för att trivas hos oss!

Din profil

För att lyckas i rollen har du arbetat flera år med maskinteknisk service, reparation och underhåll. 
Som person är du ordningsam, självgående och initiativtagande. Du har även en genuin ansvarskänsla och en god kommunikationsförmåga. 

Vi erbjuder

Ett självständigt arbete i en platt och innovationsdriven organisation, där du får möjlighet att bidra med din kompetens. Inom Modul-System ger vi alltid personer som presterar ett ökat ansvar och en spännande utveckling.

Kontakt

För mer information om tjänsten, kontakta Anders Carlsson, teknikchef för Modul-System. E-post: anders.carlsson@modul-system.com

Ansökan

Urval sker löpande och vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt!

Ansökan skickas till: Anders Carlsson

Välkommen med din ansökan!

 

Om Modul-System

Modul-System är en av Europas ledande helhetsleverantörer av inredningar och utrustning till kommersiella fordon. Företaget finns representerat i hela Europa, samt försäljning i ytterligare ett antal länder globalt. Koncernen har ca 300 anställda. Huvudkontoret ligger i Göteborg (Mölndal) och produktionsanläggningen finns i Mullsjö. Företaget satsar på tillväxt och befinner sig i en stark expansion med flera nya affärsområden. Modul-System ingår i Lifco koncernen som är noterat på Stockholmsbörsen.  

 

 

Webbplatsen använder cookies.  Läs mer

Acceptera