Modul-System ställer ut på E-Com Expo Arlandastad 6-7 april

Modul-System ställer ut på E-Com Expo Arlandastad 6-7 april

-

 

Det går fort inom utvecklingen av den fossilfria bilparken nu! Vi läser dagligen artiklar om att det redan nu är billigare att köra elbil än fossilbil och samtidigt gynnar detta både miljön och minimerar beroendet av olja.

Modul-System är sedan länge väl förberedda för den elektriska transportbilen. Vi har i över 10 års tid fokuserat på att ha den lättaste fordonsinredningen i kombination med den högsta möjliga lastkapaciteten. I tillägg har vi utvecklat det patenterade Modul-Floor golvsystemet som limmas fast i karossen och som passar perfekt för installation i elbilar där man varken kan eller får borra i bilen. Med högsta möjliga trafiksäkerhet som ledstjärna är våra produkter säkrare och lättare än någonsin tidigare.

Inom vårt affärsområde Modul-Express har vi även ett komplett lättviktssortiment för budbilar som levererar ”last mile deliveries” i och kring stadskärnor.

Sist men inte minst kan vi med hjälp av Modul-Systems hård- och mjukvara Modul-Connect se och följa i realtid var bilarna befinner sig och hur de används, inklusive digitala viktsystem, vägtullspasseringar, inställningar av värme, kyla och mycket mer.
Kom och besök Modul-System på E-Com Expo i Arlandastad den 6-7 april och möt de mest innovativa företagen inom Electro Commercial Vehicles.

För mer information besök även www.ecomexpo.se

 

Webbplatsen använder cookies.  Läs mer

Acceptera