Fordonsutrustning till Volkswagen ID. Buzz Cargo är här

Fordonsutrustning till Volkswagen ID. Buzz Cargo är här

-

 
Fordonsutrustning till Volkswagen ID. Buzz Cargo är här!
Inredning, golv, beklädnad, montagekit, takräcken och tillbehör till den populära Volkswagen ID. Buzz Cargo finns nu till försäljning hos oss på Modul-System.
 
Den nya eltransportbilen Volkswagen ID. Buzz Cargo har både bra räckvidd och fin förarkomfort. Lastutrymmet bjuder på en yta som kan optimeras till perfektion med Modul-Systems modulära fordonsutrustning. Vårt kontinuerliga arbete med att utveckla fordonsutrustning till transportbilar med fokus på hög trafiksäkerhet, reducerad vikt och ett system som ska kunna kombineras till det oändliga är en stor fördel vid valet av fordonsinredning.
 
 En utmaning som elfordon ställer oss inför, och som vi stolt tar oss an, är hur en säker installation av inredningen ska utföras då karossen skiljer sig från den typiska karossens uppbyggnad. Exempelvis är konstruktionen under golvet på den nya ID. Buzz Cargo i två olika nivåer, vilket medför att kravet på säker installation och att bära mycket last ser lite annorlunda ut jämfört med att lägga golv över ett plant lastutrymme.
 
För installation av inredning i ID. Buzz Cargo rekommenderar Modul-System vårt egenutvecklade fästsystem i ett första steg. Vid installation av exempelvis långlådor eller utdragbara slädar som kommer belastas hårt ovanpå golvskivan rekommenderar vi vår patenterade Modul-Floor-lösning som både har en borrfri installation och integrerade fästpunkter för inredningen och surrningsöglor.
 
Du hittar alla våra lösningar för ID. Buzz Cargo här: 2989 mm | 3.9 m3 (modul-system.se)
 
 

Webbplatsen använder cookies.  Läs mer

Acceptera