Vi söker bilbyggare till våra verkstäder.

Vi söker bilbyggare till våra verkstäder.

-

Modul-System växer med en stark transportbilsmarknad och söker fler kollegor till både Stockholm och Göteborg
 
Under de senaste åren har Modul-System kraftigt expanderat sitt sortiment med utrustning till budbilar, elfordon och vi har även tagit fram ett komplett elsortiment.
Kunderna uppskattar det vi gör och vi har bråda dagar men vi hinner även med att ha roligt och utvecklas i våra yrkesroller.
 
Är du intresserad av att jobba hos en äkta marknadsledare i teknikens framkant är Modul-System ett bra företag. Vi gillar seriösa och långsiktiga arbetsrelationer där vi håller det vi lovar till kund och vi tar rejält ansvar för våra byggnationer. Om problem uppstår har vi en snabb och effektiv reklamationshantering för att minimera stopp i kundens verksamhet.
 
Nu söker vi fler kollegor till Modul-System Service Center Stockholm och till Modul-System Service Center Göteborg. Vi söker nu bilbyggare till våra verkstäder.
Bilbyggare – gillar du att arbeta i en kreativ vardag där den ena kundbilen oftast inte är den andra lik är Modul-Systems verkstäder rätt plats. Vi bygger avancerade byggnationer där känsla för både detaljer och helheten är viktigt. Många bilar har idag någon form av elektrisk installation och vi ser därför elkunskaper som väldigt meriterande.
 
Modul-System har fina och fräscha lokaler, vi erbjuder bra villkor och frikostiga personalförmåner.
 
För mer information om våra tjänster, vänligen skicka ett mail till info@modul-system.com
 

Webbplatsen använder cookies.  Läs mer

Acceptera