Redovisningsekonom till Modul-System Sverige

Redovisningsekonom till Modul-System Sverige

-

Om rollen
Till Modul-System söker vi en driven och prestigelös person som motiveras av att få ta eget ansvar och att vara en viktig kugge i bolaget. Du kommer ha en mycket varierande roll med ansvar för redovisning och bokslut för det svenska bolaget. I rollen har du många olika kontaktytor inom organisationen och ett nära samarbete med koncernens CFO som är din närmaste chef.

I jobbet ingår:

  • Bokföring
  • Avstämning balanskonton
  • Leverantörsreskontra
  • Inkommande och utgående betalningar
  • Momsdeklarationer
  • Preliminärskatt
  • Månads- och årsbokslut
  • Månadsrapportering i koncernsystem
  • Viss lättare administration

Huvudkontoret finns i nya fina lokaler i Mölndal och där arbetar ca 15 personer inom produktutveckling, sälj och marknad. Här finns också en verkstadsdel med 10 anställda.

Om dig
Nu söker vi dig med ca fem års erfarenhet från redovsining och självständigt bokslutsarbete. Vi ser gärna att du har en bred erfarenhet, kanske kommer du från en roll där du har helhetsansvar för ekonomi i mindre bolag eller redovisningskonsult på byrå, men det viktigaste är att du känner dig trygg i hantverket och är självständig. Positivt med erfarenhet av producerande verksamhet men absolut inget krav. Utbildningsmässigt har du troligtvis eftergymnasial påbyggnadsutbildning inom företagsekonomi/redovisning alternativt en längre yrkeserfarenhet inom redovisning. Du kan uttrycka dig väl på svenska och engelska i tal och skrift och har lätt för att jobba i olika system. Vårt affärssystem är Dynamics AX och koncernrapporteringsverktyg Aaro.

Du är noggrann och strukturerad och gillar att arbeta självständigt men ändå vara en del av ett team. Flexibilitet och prestigelöshet är egenskaper vi värdesätter.

Din ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Modul-System med Jerrie, välkommen med ditt cv och personliga brev via www.jerrie.se Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Helena Bruman på telefonnummer 0735–405262. Vi jobbar med löpande urval och intervjuer så vi ser gärna din ansökan så snart som möjligt. 

 

Modul-System Group är en av världens ledande leverantör av inredningar för servicebilar. Huvudkontoret är beläget i Mölndal utanför Göteborg och vi har dotterbolag i Europa. Dessutom har vi ett globalt partnernätverk och våra produkter säljs i mer än 50 länder världen över. Koncernen har ca 330 anställda. Det svenska bolaget har ca 100 anställda fördelat på Mölndal, Stockholm och produktionsenheten i Mullsjö. Omsättningen i det svenska bolaget är ca. 500 M SEK.

Modul-System ingår i Lifco-koncernen som är noterat på Stockholmsbörsen.

Webbplatsen använder cookies.  Läs mer

Acceptera