Verktygsspårning och effektiviserad underhållsdokumentation: Modul-System lanserar blåtandsspårsändare för fordonsflottor

Verktygsspårning och effektiviserad underhållsdokumentation: Modul-System lanserar blåtandsspårsändare för fordonsflottor

-

Göteborg, 2024-01-24 – Modul-System, en ledande leverantör av fordonsinrednings och utrustning för transportfordon är glada att meddela lanseringen av sin senaste innovation – blåtandsspårsändare. Den lätta och robusta spårsändaren är framtagen för att hjälpa företag och yrkesverksamma att förebygga förlust och stöld av sina mest värdefulla tillgångar. Förutom realtidsspårning kan även ett digitalt underhållsschema läggas in för flottans utrustning. Detta medför att verktyg som inte är utrustad med en spårsändare kan dra nytta av underhållsfunktionen där användaren kan skapa en lista av all utrustning och dess kommande underhåll.

”Vi är övertygade om att spårsändaren kommer att ge värde åt våra kunder då produkten erbjuder både utrustningsskydd och effektiviserad underhållsdokumentation," säger Thomas Johansson, vice VD för Modul-System.

Huvudfunktioner:

Realtidsspårning: Spårsändaren använder Bluetooth-teknik för att i realtid spåra fordonsflottans utrustning. När en eller flera verktyg detekteras som försvunnen skickas omedelbart en avisering till användaren via mobilappen – Modul-Connect – eller en kontrollpanel med display. När ett verktyg registreras som försvunnet registrerar Modul-Connect den senast sedda positionen. Den här funktionen hjälper användare att navigera tillbaka till platsen för det förlorade verktyg.

Underhållsrapporter: I kundportalen och appen är det möjligt för användare att hantera och schemalägga underhåll för fordonsflottas verktyg på ett effektivt sätt. Ställ in hur ofta underhållen bör ske för att säkerställa optimal prestanda. Vid avklarat underhållsarbete kan användaren ladda upp dokument kopplade till ett underhållet och en historisk lista av allt underhåll som är gjort finns loggad.

Modul-Connect Customer Portal: I kundportalen finns en karta med realtidsfunktion, vilket gör att du kan övervaka alla verktyg i fordonsflottan. Se spårsändarna och identifiera snabbt eventuellt borttappade verktyg för ökad kontroll och säkerhet.

Försäkringsdokumentation: Förenkla försäkringsärendeprocessen genom att bifoga bilder och serienummer för din utrustning i kundportalen eller i appen för att enkelt ta fram informationen vid behov. Vid förlust av verktyg blir denna information viktig när du kontaktar ditt försäkringsbolag.

"Vår spårsändare skyddar inte bara fordonsflottans verktyg utan tar också itu med den kritiska frågan om kostnadseffektivitet. Kostnaderna som uppstår vid förlust av utrustning och efterföljande jobbförseningar från att inte ha rätt verktyg till hands, är betydande för flottor som är beroende av sin utrustning i sitt dagliga arbete. Spårsändaren spelar då en väsentlig roll och blir det ultimata tillskottet för all utrustning," säger Thomas Johansson.

Modul-Systems spårsändare är utformad för att klara krävande uppgifter med sina vattentäta och robusta egenskaper. Den är noggrant framtagen för att hantera riskerna med förlust av verktyg samtidigt som den säkerställer smidiga och effektiva underhållsprocesser.

 

Webbplatsen använder cookies.  Läs mer

Acceptera