Modul-System lanserar säkerhetssystem för kommersiella fordon

Modul-System lanserar säkerhetssystem för kommersiella fordon

-

Mölndal, SwedenModul-System, en av de globala ledarna inom bilinredning och utrustning för kommersiella fordon, lanserar nu ett smart säkerhetssystem designat för att skydda kommersiella flottor dygnet runt. Den nya applikationen ingår i Modul-Connect systemet och innefattar spårsändare, rörelsesensorer, dörr-/kontaktsensorer och mer, vilket säkerställer ett omfattande skydd för flottans verktyg och utrustning.

Säkerhetslösning dygnet runt

Modul-Systems säkerhetslösning inom Modul-Connect systemet syftar till att förhindra stöld och obehörig åtkomst. Rörelsesensorer upptäcker alla rörelser inom fordonet medan dörr-/kontaktsensorer upptäcker när en dörr eller ett skåp öppnas oväntat så användaren kan agera snabbt vid eventuella intrång. Spårsändarna ger realtidsövervakning av verktyg och utrustning, vilket gör det möjligt för flottchefen och användare att kontinuerligt övervaka sina tillgångar.

Det nya säkerhetssystemet representerar ett betydande steg framåt inom fordonskydd, med kombinerad fjärrövervakning och kontroll med realtidsspårning för exakt lokalisering. Användare kan nu övervaka fordonets säkerhetsstatus och hantera systemet på distans via en användarvänlig app eller webbportal. Realtidsvarningar med ljud meddelar användare om alla obehöriga åtkomstförsök, vilket möjliggör snabba handlingar på potentiella hot. Dessutom avskräcker en hörbar siren potentiella tjuvar, medan ett hake-lås erbjuder ett extra lager av fysisk säkerhet. Detta system fungerar dygnet runt så flotta alltid är skyddad.

"En fantastisk funktion är att appnotisen både är synligt och med ljud där ljudet är utformat för att höras även om telefonen är inställd på ljudlöst läge, vilket garanterar att användare aldrig missar en kritisk varning," sa Thomas Johansson, Vice VD för Modul-System.

Hantering av verktygsförlustens kostnad

Verktygsstöld och förlust kan påverka driftskostnader och produktivitet avsevärt. Systemet hjälper till att förhindra stöld och obehörig åtkomst, vilket minskar sannolikheten för att verktyg försvinner eller blir stulna. Detta proaktiva tillvägagångssätt skyddar inte bara värdefull utrustning utan minimerar också stillestånd i samband med ersättning och driftstörningar. Med kontinuerlig övervakning och omedelbara varningsmöjligheter kan flottchefen snabbt reagera på incidenter, vilket ytterligare minimerar ekonomiska förluster och säkerställer oavbruten arbetsflödeseffektivitet.

  

 

Användarvänlig appintegration

Säkerhetssystemet styrs via en intuitiv app där användare enkelt kan aktivera eller avaktivera larmsystemet med en slider och schemalägga larm att vara aktiv under icke-operationella timmar, vilket säkerställer kontinuerligt skydd.

"Det nya säkerhetssystemet vi introducerar visar hur dedikerade vi är till att förbättra fordonskydd och stödja våra kunders verksamheter. Vi integrerar toppmodern teknik med lättanvända gränssnitt för att sätta en högre standard för flottans säkerhet. Detta kommer att ge företag den trygghet de behöver," sa Thomas Johansson, Vice VD för Modul-System.

Om Modul-System

Modul-System fortsätter att utveckla banbrytande lösningar som ökar effektiviteten och produktiviteten hos mobila arbetsstyrkor. Introduktionen av detta nya säkerhetssystem understryker deras engagemang för att ligga steget före branschens behov och leverera oöverträffat värde till kunderna.

 

Webbplatsen använder cookies.  Läs mer

Acceptera