Billdals Trädgårdsanläggning AB väljer Volkswagen ID Buzz utrustade av Modul-System

Billdals Trädgårdsanläggning AB väljer Volkswagen ID Buzz utrustade av Modul-System

-

Ett väl etablerat och respekterat namn inom trädgårdsbranchen är Billdals Trädgårdsanläggning från södra Göteborg. Idag arbetar Billdals över hela Göteborgsområdet och det blir mycket körningar med arbetsredskap, material och personal. Under de senaste åren har bränslekostnaderna varierat kraftigt och under vissa perioder har bränslekostnaderna för Billdals varit bland de enskilt största kostnadsposterna.

När det var dags att uppdatera fordonsparken föll valet på populära helelektriska Volkswagen ID Buzz. I en elbil är det litet extra viktigt att inredningen är så lätt som möjligt för att optimera räckvidden samtidigt som inredningen skall kunna lastas så mycket som möjligt.

De produkter Modul-System rekommenderade Billdals var följande:

  • Modul-System lättviktsinredning med maximal lastkapacitet
  • Modul-Floor golv & vägg för krocksäker installation och låg vikt
  • Invändigt fack för sopborstar, spadar med mera
  • Innerbelysning
  • Hurtsbelysning
  • Takräcke 

Nu är bilarna levererade från DinBil och redan efter ett par veckor i trafik ser Billdals flera fördelar med de nya bilarna, lägre ljud från bilarna uppskattas både av medarbetarna och kunder när man ofta kör i områden med låga farter och känsliga miljöer, betydligt lägre driftskostnader med elfordon vs. bränslefordon och att väl utrustade servicebilar används mer effektivt när varje verktyg har sin plats.  I och med detta har Billdals i några fall kunnat byta större servicebilar mot en storlek mindre.

 

Webbplatsen använder cookies.  Läs mer

Acceptera