Modul-System Revolutionerar fordonsflottor med Modul- Connects användarvänliga system

Modul-System Revolutionerar fordonsflottor med Modul- Connects användarvänliga system

-

Mölndal, SverigeModul-System, en av de globala ledarna inom inredning och utrustning för kommersiella fordon, har lanserat en ny funktion i sitt Modul-Connect system: en applikation specifikt utformad för att effektivisera underhållshantering av verktyg och utrustning över hela fordonsflottan. Oavsett om verktyg och utrustning befinner sig i ett fordon, i en verkstad eller på en tillfällig arbetsplats är underhållshanteringen det perfekta tillägget för att säkerställa optimal prestanda och lång livslängd på flottans utrustning.

Underhållsfunktionen är en förlängning av den tidigare släppta produkten, Asset Trackern, som möjliggör realtidsövervakning av flottans verktyg och som meddelar användare när ett verktyg glömts kvar på en arbetsplats, vilket säkerställer att inget verktyg går förlorat igen. Underhållsfunktionen som bygger vidare på spårsändarens verktygshantering, syftar till att hjälpa och underlätta företag med hanteringen av flottans verktygsunderhåll

Viktiga funktioner i Modul-Connect underhållsapplikation

Applikationen erbjuder en detaljerad inventering av alla verktyg och utrustning inom fordonsflottan och ger realtidsuppdateringar om deras underhållsstatus. Schemalägg regelbundna underhåll, för register över gjorda kontroller och se till att all nödvändig dokumentation är lättillgänglig – allt i ett användarvänligt system via Modul-Connect-appen och webbportalen.

En av systemets framstående funktioner är möjligheten att automatiskt schemalägga och spåra underhållsuppgifter. Via systemet kan du ställa in påminnelser för rutinkontroller, reparationer och inspektioner, vilket betydligt minskar risken för utrustningsfel och driftstopp. Systemet tillåter dig att ladda upp och lagra all nödvändig dokumentation, inklusive manualer, garantier och underhållsregister. Denna funktion säkerställer att all relevant information är tillgänglig och organiserad. Real-tids varningar och meddelanden skickas via systemet till flottchefen och arbetare om kommande eller försenade underhåll, vilket möjliggör snabb åtgärd för att förhindra potentiella problem.

Designad med användarvänlighet i åtanke har Modul-Connect-systemet ett intuitivt gränssnitt som kan navigeras enkelt av användare oavsett teknisk nivå. Plattformen är tillgänglig via stationära och mobila enheter, vilket säkerställer flexibilitet och bekvämlighet.

Förändrar fordonsflottshantering

Genom att lägga till Modul-Connect tillgångsspårare på fordonsflottans verktyg och utrustning får fordonsflottans chefer och användare realtidsuppdateringar om vem som har utrustningen och var den är placerad, och på så sätt undvika driftstopp orsakade av letande efter verktyg. Genom att också integrera underhållsapplikationen i sina operationer kan företag förvänta sig ytterligare förbättringar i effektivitet och kostnadsbesparingar.

Systemets förmåga att förhindra utrustningshaverier och förlänga verktygens livslängd genom tidigt underhåll översätts till minskat driftstopp och lägre reparationskostnader. "Att hålla koll på verktyg och utrustning är en betydande utmaning för många företag. Kostnaden för att förlora verktyg handlar inte bara om att ersätta verktygen i sig utan också om att missa jobbmöjligheter på grund av att man inte har rätt utrustning," sa Thomas Johansson, vice VD för Modul-System. "Vår nya applikation adresserar problemet genom att erbjuda en centraliserad plattform för att övervaka status och underhållsbehov för fordonsflottans utrustning."

Om Modul-System

Modul-System är en av de ledande leverantörerna av inredning och utrustning för kommersiella fordon. Med ett åtagande för innovation och kvalitet erbjuder Modul-System ett brett utbud av produkter som är utformade för att förbättra effektiviteten och produktiviteten hos mobila arbetsstyrkor. Lanseringen av Modul-Connect tillgångsspåraren bekräftar företagets dedikation till att erbjuda banbrytande lösningar som möter de växande behoven hos sina kunder.

Webbplatsen använder cookies.  Läs mer

Acceptera