Vinn en Multi-Box-sats

Vinn en Multi-Box-sats

-

Vinn en uppsättning med tre Multi-Boxar och en lastkärra – verktygslådan för yrkespersoner i farten.

 

För att delta i tävlingen behöver du bara gilla vår Facebook-sida, dela det här inlägget och svara på följande fråga i kommentarerna på detta Facebook-inlägg: 

 

Vad skulle du ha ändrat på i din bil om du hade fått göra vad som helst gratis?

 

Om Multi-Boxen

Modul-Systems nya Multi-Box är en robust, ergonomisk och praktisk verktygs- och förvaringslåda med snygg design. Den har smarta tillbehör och är enkel att transportera och ta med till arbetsplatser. Den kan integreras i Modul-Systems inredningssystem för skåpbilar. Vi tycker helt enkelt att det är marknadens smartaste verktygslåda. Den är en kombination av det bästa från marknadens alla verktygslådor. Läs mer om produkten här:

 

TERMS & CONDITIONS

1. Kampanjen pågår mellan 8 maj 2019 och 22 maj 2019, kl. 23.59.
2. Priset består av 3 Multi-Box och 1 verktygsvagn från Modul-System (endast 1 pris delas ut).
3. Kampanjen administreras av Modul-System (arrangören). Arrangören ansvarar inte för försenade eller ofullständiga transaktioner eller uteblivna inbetalningar. Bevis på inlämning av tävlingsbidrag räknas inte som mottagningsbevis.
4. Endast personer bosatta i Sverige får delta. Kampanjen är inte öppen för personer som är anställda hos arrangören eller dessas familjer (dvs. föräldrar, barn, syskon, make/maka eller partner) eller personer som i yrket har koppling till kampanjen. Tävlingsbidrag kommer inte att bekräftas eller returneras.
5. Endast ett tävlingsbidrag per person får lämnas in. Priset kan inte överlåtas, och det kan inte omvandlas i kontanter.
6. Genom att gå med i tävlingen samtycker deltagaren till att arrangören sparar och använder deltagarens personliga information i syfte att driva denna kampanj. Genom att gå med i tävlingen samtycker deltagaren till dessa villkor. Vid överträdelse av dessa villkor annulleras deltagarens tävlingsbidrag.
7. Vinnaren meddelas 31 maj 2019 med direktmeddelande via Facebook Messenger. Om arrangören inte kan komma i kontakt med vinnaren inom 5 dagar eller om vinnaren visar sig vara inte valbar, kommer en alternativ vinnare att utses. Arrangörens beslut är slutgiltigt och kan inte överklagas.
8. Arrangören förbehåller sig rätten att när som helst avbryta, ändra eller upphäva kampanjen utan förvarning i händelse av omständigheter som ligger utanför arrangörens kontroll.

 

Webbplatsen använder cookies.  Läs mer

Acceptera